Суд повернув під варту одного з підозрюваних у викраденні Луценка і Вербицького

Суд повернув під варту одного з підозрюваних у викраденні Луценка і Вербицького

Укрінформ
Печерський суд Києва у неділю, 8 серпня, взяв під варту обвинуваченого у справі викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка - Сергія Мисливого.

Як передає Укрінформ, про це повідомила журналістка Тетяна Безрук у Фейсбуці.

"Щойно Печерський суд Києва взяв обвинуваченого у справі викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка Сергія Мисливого під варту", - написала вона.

За словами Безрук, Мисливому оголосили нову підозру за ч.3 ст.27 - «організатор злочинного угруповання». Вона зазначила, що Мисливий разом із іншим обвинуваченим у справі Іваном Новотним вийшли вночі із Лук'янівського СІЗО по іншій підозрі.

Як повідомляв Укрінформ, Іван Новотний і Сергій Мисливий, яких обвинувачують у викраденні та тортурах активістів Євромайдану Ігоря Луценка і Юрія Вербицького, вийшли з СІЗО, оскільки суд не продовжив їм запобіжний захід.

Читайте також: ЄСПЛ оприлюднив рішення щодо 33 скарг у справах Майдану – активісти

12 березня минулого року у ДБР поінформували, що правоохоронці затримали підозрюваного в участі у злочинній організації, яка викрала активіста Євромайдану Юрія Вербицького та екснардепа Ігоря Луценка. За даними ЗМІ, правоохоронці затримали Новотного.

До цього, 10 березня минулого року, правоохоронці затримали іншого громадянина, ймовірно причетного до викрадення і вбивства Вербицького та викрадення Луценка.

За даними ЗМІ, ім'я затриманого 10 березня - Сергій Мисливий.

Читайте також: Суд дав дозвіл на затримання екскомандира харківського «Беркуту» Шаповалова

Юрій Вербицький - активіст Революції Гідності, був викрадений разом з народним депутатом восьмого скликання Ігорем Луценком 21 січня 2014 року і вбитий після катувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-