Очільники Генштабів Збройних сил України та Польщі обговорили подальшу співпрацю

Очільники Генштабів Збройних сил України та Польщі обговорили подальшу співпрацю

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив з польським колегою Раймундом Т.Анджейчаком виконання домовленостей щодо посилення обороноздатності двох держав та забезпечення регіональної стабільності і безпеки.

Як передає Укрінформ, про це генерал-майор Залужний повідомив у Фейсбуці.

«Провів телефонну розмову з начальником Генерального штабу Збройних сил Республіки Польща генералом Раймундом Т.Анджейчаком. Символічно, що мій перший захід на міжнародному рівні відбувся саме з польським колегою, адже Польща є не тільки нашим добрим сусідом, а й стратегічним партнером. Запевнив генерала Анджейчака у тому, що всі домовленості, досягнуті ним з генерал-полковником Русланом Хомчаком, залишаються в силі і будуть обов’язково виконані», - запевнив Залужний.

Він подякував польському колезі за довіру і підтримку та висловив переконання, що співпраця України і Польщі буде надалі зміцнюватися для посилення обороноздатності двох держав та забезпечення регіональної стабільності і безпеки.

Читайте також: Україна та Польща збільшили обсяг залізничних вантажних перевезень на 22%

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Президент Володимир Зеленський призначив головнокомандувачем Збройних сил України Валерія Залужного, який до того обіймав посаду командувача Оперативного командування «Північ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-