Уряд створив міжвідомчу групу з розробки програми «Здорова Україна»

Уряд створив міжвідомчу групу з розробки програми «Здорова Україна»

Укрінформ
Кабінет міністрів утворив робочу групу з розроблення та виконання програми "Здорова Україна".

Відповідна постанова Кабінету міністрів оприлюднена на Урядовому порталі.

"Утворити міжвідомчу робочу групу з розроблення та виконання програми “Здорова Україна” у складі згідно з додатком", - йдеться у документі.

Також постановою затверджується Положення про міжвідомчу робочу групу з розроблення та виконання програми “Здорова Україна”.

Головою міжвідомчої групи визначено Міністра Кабінету Міністрів, заступником радника Керівника Офісу Президента, міністр молоді та спорту.

Також до складу увійшли Директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, секретар міжвідомчої робочої групи (за згодою), заступник Міністра внутрішніх справ, заступники міністрів, голови Національної поліції, голови Держкомтелерадіо, голови Київської міської держадміністрації, заступники голів обласних держадміністрацій та інші

Читайте також: Україна готова до нової хвилі COVID-19 восени – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня президент України Володимир Зеленський презентував загальнонаціональну програму «Здорова Україна», метою якої є досягнення довшої тривалості життя українців.

Зокрема, програма передбачає реформування уроків фізкультури в школі і повні медичні обстеження для осіб після 55 років кожен рік-два.

Також складовою програми є створення активних парків і спортивних майданчиків по всій країні.

За словами Зеленського, планується облаштувати десятки тисяч таких активних парків та спортмайданчиків з віртуальними тренерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-