Грошову допомогу виплатили 33 звільненим з полону українцям

Грошову допомогу виплатили 33 звільненим з полону українцям

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України виплатило одноразову грошову допомогу 33 українцям у розмірі 100 тисяч гривень кожному, які опинилися у полоні в різні роки з початку збройної агресії РФ проти України - з 2014 року, та були звільнені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Зазначається, що бюджетні кошти у розмірі 3,3 млн гривень перераховані на особові рахунки 33 громадян з 57, які на засіданні 3 червня були визнані Міжвідомчою комісією такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії Росії проти України.

Після надходження необхідних документів до Мінреінтеграції, вищезгадану матеріальну допомогу отримають ще 24 українці раніше звільнених з полону, запевнили в міністерстві.

Читайте також: Росія досі не закрила справу проти звільнених українських моряків - Полозов

Також Мінреінтеграції продовжує роботу зі спрощення механізму надання допомоги громадянам, які постраждали від збройної агресії Російської Федерації (незаконно засудженим, військовополоненим).

Як повідомляв Укрінформ, 11 червня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило, що виплатило одноразову грошову допомогу у розмірі 100 тисяч гривень українцям, які опинилися у полоні в різні роки з початку збройної агресії РФ проти України та були звільнені.

У квітні виплатили 2,3 млн гривень матеріальної допомоги громадянам України, що були звільнені з російського полону в період 2014-2019 років і визнані такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії РФ проти України.

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-