В Україну не пустили п'ятьох росіян - незаконно їздили в окупований Крим

В Україну не пустили п'ятьох росіян - незаконно їздили в окупований Крим

Укрінформ
Військовослужбовці Херсонського прикордонного загону виявили п’ятьох громадян Росії, які незаконно відвідували територію тимчасово окупованого Криму, та заборонили їмв’їзд на територію України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«В одному з Миколаївських морських торговельних портів під час оформлення іноземного судна прикордонники відділу «Миколаїв» виявили п’ятьох громадян РФ. Росіяни кілька місяців тому незаконно відвідували тимчасово окуповану територію України через закритий пункт пропуску «Керч»», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за порушення прядку в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзду з неї прикордонники відмовили іноземцям у пропуску та заборонили їм в’їзд на територію України на три роки.

Читайте також: Росія має пустити в Крим Джемілєва і Чубарова – резолюція ПАРЄ

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня в аеропорту «Жуляни» прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» прийняли рішення про заборону в'їзду в Україну російському актору і телеведучому. За даними джерел Укрінформу, йдеться про російського актора, телеведучого та радіоведучого Оскара Кучеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-