Інститут нацпам’яті закликає взяти участь у акції #РодинніІсторіїВійни

Інститут нацпам’яті закликає взяти участь у акції #РодинніІсторіїВійни

Укрінформ
Український інститут національної пам’яті закликає взяти участь у акції #РодинніІсторіїВійни до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Український інститут національної пам’яті.

“До Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом Український інститут національної пам’яті продовжує акцію у соціальних мережах «Родинні історії війни». Минулого року Інститут започаткував цю акцію. Майже сто родинних історій було викладено у соцмережі”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, друга світова війна не оминула жодної української родини. Захищати свій дім від ворога до лав Червоної армії пішло понад 7 мільйонів українських синів і доньок. За кожною із наведених цифр стоять долі конкретних людей.

Читайте також: Чорнобильська зона має стати територією відродження – Зеленський

“Цього року також закликаємо ділитися родинними історіями, пов’язаними з Другою світовою війною. Публікуйте свої розповіді у соцмережах під хештегом #РодинніІсторіїВійни, додайте фотографію героя розповіді і по можливості на один із нижніх кутів світлини накладіть зображення маку пам’яті”, - додали в інституті.

Розповіді про учасників Другої світової війни можуть бути різні за форматом та подачею матеріалу.

Завантажити мак можна за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня до 35-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС Український інститут національної пам'яті ініціював загальноукраїнську акцію, щоб привернути увагу широкого загалу до пам’ятної дати та вшанувати пам’ять жертв катастрофи та ліквідаторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-