Залучені до COVID-вакцинації медики отримали безкоштовний мобільний зв'язок

Залучені до COVID-вакцинації медики отримали безкоштовний мобільний зв'язок

Укрінформ
Медики, які залучені до вакцинальної кампанії проти коронавірусу, отримали доступ до безкоштовного мобільного зв'язку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я у Фейсбуці.

"Оператори мобільного зв’язку Vodafone Ukraine, Kyivstar та lifecell надали безкоштовний доступ до інтернету та здійснення голосових дзвінків медикам та координаторам, залученим до імунізації проти гострої респіраторної хвороби COVID-19", - повідомляє МОЗ.

Згідно з повідомленням, для проведення вакцинації проти COVID-19 на сьогодні навчено близько 270 мобільних бригад. У МОЗ зазначають, що часто мобільним бригадам з імунізації доводиться виїжджати у місця, де немає стаціонарного доступу до інтернету або зв’язку, тому забезпечення потужним мобільним інтернетом є важливою підтримкою.

Як повідомлялося, в Україні 18 квітня щеплено проти коронавірусу 1 453 особи. Всього вакциновано 450 647 осіб, 5 із них отримали другу дозу вакцини.

Україна почала вакцинувати населення від коронавірусу 24 лютого ц.р. 23 лютого в Україну прибула партія із 500 тис. доз вакцини проти COVID-19 Covishield, яка розроблена Оксфордським університетом та компанією AstraZeneca.

Читайте також: На Львівщині стартувала вакцинація препаратом Pfizer — спочатку щепитимуть літніх людей

25 березня до України прибула перша партія вакцини китайської компанії Sinovac Biotech, використовувати її почали 13 квітня.

16 квітня в Україну доставлено першу партію вакцини проти коронавірусу розробки Pfizer-BioNTech.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-