Які документи потрібні для подорожі в Ізраїль - «Бориспіль» дав роз'яснення

Які документи потрібні для подорожі в Ізраїль - «Бориспіль» дав роз'яснення

Укрінформ
У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" роз'яснили, які документи потрібні для подорожі до Ізраїлю.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці аеропорту у Фейсбуці.

"Як повідомили в Посольстві України в Державі Ізраїль, згідно з рішенням компетентних органів Держави, з 7.04.2021 набули чинності оновлені правила в’їзду в країну", - сказано у повідомленні.

Іноземні громадяни, які бажають в'їхати до Держави Ізраїль, повинні заздалегідь подати заявку на в'їзд до Ізраїлю до ізраїльської дипломатичної або консульської установи за місцем проживання іноземця або Управління з питань народонаселення та імміграції.

В'їзд до Ізраїлю дозволений лише за наявності негативного ПЛР-тест, зробленого за 72 години до прибуття в Ізраїль. Після прибуття до Ізраїлю необхідно буде пройти додатковий ПЛР-тест. Ця вимога поширюватиметься також на тих, хто має сертифікат про вакцинацію (щеплення) від COVID-19 або документ про одужання від COVID-19.

У виняткових випадках можна подати заявку на отримання дозволу на в’їзд до Ізраїлю без проведення ПЛР-тесту на COVID-19, за посиланням 

Читайте також: Страховка під час подорожі: що мають знати туристи

Для отримання дозволу на в’їзд в країну також вимагається діючий медичний страховий поліс, який покриває видатки на випадок захворювання на COVID-19.

Пасажири, які прибувають в Ізраїль, повинні заповнити декларацію особи, яка в'їжджає до Ізраїлю. Декларація має бути заповнена не більш ніж за 24 години до рейсу. В декларації пасажир надає свої особисті дані, медичні відомості, а також детальну інформацію про місце самоізоляції в Ізраїлі.

Читайте також: Кабмін вивчає досвід Європи про подорожі під час пандемії

Усі міжнародні пасажири повинні пройти самоізоляцію у визначеному державою перебування приміщенні (мотель). Тривалість ізоляції становить 14 днів або 10 днів (за умови, якщо пасажир матиме два ПЛР-тести, у визначені спеціальним протоколом дати, результати яких є негативними). Особи, які мають довідку про вакцинацію від COVID-19 в Ізраїлі або довідку про одужання від COVID-19, не підлягають самоізоляції.

"Медичну декларацію, дозвіл на в’їзд в країну, результати тесту на COVID-19 та інші документи потрібно роздрукувати і мати при собі для пред'явлення компетентним органам Ізраїлю. Особи, які хворіють COVID-19, не зможуть сісти на літак", - наголосили в аеропорту.

З більш детальною інформацією щодо нових правил в’їзду в Ізраїль можна ознайомитися на сайті Посольства України в Ізраїлі за посиланням.

Читайте також: Кулеба сказав, коли можуть поновитися повноцінні міжнародні подорожі

Як повідомляв Укрінформ, в Ізраїлі почали закривати відділення лікарень, призначені для лікування хворих на COVID-19. Це пов'язано з тим, що таких пацієнтів в Ізраїлі вже майже немає.

У грудні Ізраїль розпочав активну національну кампанію вакцинації й до цього часу в країні повністю прищеплено більш ніж половина населення, що спричинило зниження рівня поширення коронавірусної інфекції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-