Нацрада кличе на засідання представника підсанкційного телеканалу

Нацрада кличе на засідання представника підсанкційного телеканалу

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення запрошує керівника або уповноваженого представника ТОВ “Новини 24 години” на засідання 25 березня.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

“Національна рада запрошує керівника або уповноваженого представника ТОВ «Новини 24 години»... взяти участь у засіданні 25 березня 2021 року об 11.00 для розгляду питань про результати позапланових безвиїзних перевірок за актами перевірок...Запрошення для ліцензіата також опубліковане сьогодні, 17 березня, в газеті “Голос України”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що йдеться про результати перевірок від 28 січня цього року.

У Нацраді повідомляють, що засідання відбудеться в режимі реального часу (онлайн) із використанням відповідних технічних засобів у приміщенні Національної ради.

Читайте також: Телеканал «НАШ» подав на Нацраду ще один позов до Окружного адмінсуду Києва

Окремо наголошується, що з метою дотримання всіх карантинних та інших обмежувальних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції СOVID-19, до участі в засіданні у приміщенні Національної ради може бути допущено лише одну уповноважену особу, яка зобов’язана надати документи, що підтверджують її повноваження для здійснення представництва інтересів ліцензіата.

Національна рада забезпечить усі належні організаційні та технічні умови для участі уповноваженої особи ТОВ “Новини 24 години” у засіданні, наголошують у пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти телеканалів NewsOne (ТОВ “Новини 24 години”), ZIK та «112 Україна», а також їхнього власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих проросійських телеканалів. Мовлення NewsOne, ZIK та «112» припинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-