На РНБО обговорили боротьбу з контрабандою з окупованих територій - Данілов

На РНБО обговорили боротьбу з контрабандою з окупованих територій - Данілов

Укрінформ
На засіданні Ради національної безпеки і оборони обговорили необхідність посилення боротьби з незаконним переміщенням на підконтрольну уряду України територію підакцизних товарів з окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов сказав на брифінгу за результатами засідання Ради нацбезпеки, передає кореспондент Укрінформу.

"Питання, яке ми піднімали на нашому засіданні, - мова йде про посилення боротьби з організованою злочинністю, яка контролює незаконне переміщення контрафактних підакцизних товарів з окупованих територій Донецької та Луганської областей. На наступному засіданні відповідні служби будуть робити доповідь з цього питання, мова йде про те, що ми маємо поставити крапку в цьому складному питанні", - сказав Данілов.

Читайте також: У горах Буковини впіймали контрабандиста із сигаретами на пів мільйона

Він додав, що є "три тютюнові фабрики, які знаходяться на окупованих територіях, інші підприємства виробляють підакцизні товари", які в обхід всіх можливих кордонів потрапляють на територію України.

Читайте також: Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки і оборони України

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні 11 березня РНБО доручила Службі безпеки України вивчити обставини голосування народних депутатів шостого скликання за Харківські угоди та у разі підтвердження ознак державної зради - порушити проти них кримінальні справи за ст. 111 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-