Кабмін спрямував 16,5 мільйона на допомогу учасникам бойових дій на Донбасі

Кабмін спрямував 16,5 мільйона на допомогу учасникам бойових дій на Донбасі

Укрінформ
Кабінет Міністрів спрямував 16,5 мільйона гривень на допомогу членам сімей 5 загиблих в АТО та 21 військовому, які отримали інвалідність унаслідок поранень, одержаних під час участі у бойових діях на Донбасі.

Як передає Укрінформ, про це представник Кабміну в парламенті Василь Мокан повідомив у Телеграмі.

"Окремим розпорядженням пропонується надати одноразову грошову допомогу членам сімей 5 осіб, які загинули під час участі у АТО, та 21-й особі, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранень, одержаних під час участі в зазначеній операції. Для цього Мінветеранів виділено 16,5 млн гривень з резервного фонду державного бюджету для надання одноразової грошової допомоги", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Наєв вручив нагороди учасникам бойових дій на територіях інших держав

Крім того, Мокан повідомив, що уряд ухвалив постанову, якою пропонується передбачити надання послуг із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням членам сімей загиблих (померлих) осіб учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності, а також надання послуг із психологічної реабілітації дружинам (чоловікам) учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-