Під лікарнею у Феофанії активісти вимагають від Президента поновити реформи

Під лікарнею у Феофанії активісти вимагають від Президента поновити реформи

Фото, відео
Укрінформ
Кілька десятків активістів зібралися під лікарнею у Феофанії, де наразі проходить лікування від коронавірусної хвороби Президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мітингувальники, серед яких і ексміністр інфраструктури Володимир Омелян, прибули до лікарні у складі автопробігу. Вони зібралися біля прохідної лікарні. Поруч чергують поліцейські. Ситуація наразі спокійна.

Під лікарнею у Феофанії активісти вимагають від Президента поновити реформи / Фото: Тарасов Володимир, Олег Давиденко. Укрінформ

Серед організаторів акції — громадське об’єднання "Рух опору капітуляції".

Активісти вимагають, зокрема, поновити реформи і “зупинити ті процеси їх руйнації, які сьогодні активно проводяться реваншистами, капітулянтами та колаборантами при владі”. 

Наразі активісти вже запалили фаєри.

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це свято встановлене згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Читайте також: Президент розповів про головний здобуток трьох революцій в Україні

Дев'ятого листопада коронавірус виявили у Президента Володимира Зеленського, а також у глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк пізніше поінформував, що Зеленський і Єрмак перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-