USAID і далі підтримуватиме українське кіно попри пандемію

USAID і далі підтримуватиме українське кіно попри пандемію

Укрінформ
Урядова організація США USAID сприятиме посиленню конкурентної спроможності сектору кіно в Україні та допоможе українським партнерам пережити кризу в умовах пандемії COVID-19.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, у цьому запевнив представник програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Карен Ісаакян на IV Міжнародному форумі «Креативна Україна», який проходить 19-20 листопада.

«Сектор виробництва кіно в Україні має великий потенціал. І наше завдання – допомогти пережити сучасні виклики, щоб сектор кіно вийшов із кризи сильнішим і конкурентоспроможнішим», - заявив представник USAID.

Він зазначив, що, незважаючи на кризу, спричинену пандемією коронавірусу, USAID продовжить пошук нових партнерів і працюватиме за нових реалій.

Читайте також: Ткаченко розповів, як МКІП просуватиме українське кіно

«Ми очікуємо поглиблення співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України, приватним сектором, урядовими структурами, щоб сприяти розвитку в Україні сектору кіно», - запевнив Ісаакян.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 19-20 листопада проходить IV Міжнародний форум «Креативна Україна» за участю українських урядовців, митців, науковців, представників громадянського суспільства та міжнародних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-