Померлим на Балі українцям зробили аналізи на коронавірус - МЗС

Померлим на Балі українцям зробили аналізи на коронавірус - МЗС

Укрінформ
Місцева поліція підтвердила факт смерті двох громадян Українців на острові Балі (Індонезія), результати аналізів на наявність у них коронавірусу будуть відомі 3 травня.

Про це Укрінформу повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

"Вчора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки – українські громадяни – були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали. За інформацією Посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників та розпочала слідчі дії", – зазначив він.

За словами дипломата, тіла померлих доставлені до місцевої лікарні.

Погорельцев розповів, що наразі проводяться аналізи на можливу наявність у померлих коронавірусу COVID-19, результати очікуються 3 травня.

"У випадку негативного результату аналізів буде проведено аутопсію для встановлення причин смерті громадян України", - пояснив він.

Читайте також: На Балі знайшли мертвим українське подружжя - ЗМІ

Погорельцев запевнив, що посольство України підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також організації репатріації тіл померлих українців.

Також він додав, що Департамент консульської служби та посольство підтримують зв’язок з родичами померлих і тримають справу на контролі.

Раніше ЗМІ повідомили, що поліція Індонезії розпочала розслідування після того, як на острові Балі було знайдено мертвим подружжя з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-