Внутрішнє пасажирське сполучення припиниться 18 березня о 12:00

Внутрішнє пасажирське сполучення припиниться 18 березня о 12:00

КАРАНТИН
Укрінформ
В Україні 18 березня о 12:00 буде припинено все внутрішнє пасажирське міжміське сполучення: залізничне, автобусне та авіаційне.

Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра, тобто з середи з 12 години зупиняються і перестають здійснюватися всі залізничні, авіаційні і автобусні, міжміські, міжобласні та обласні перевезення", - заявив Криклій.

Він зазначив, що всі рейси АТ "Укрзалізниця", які розпочнуться до 12:00 18 березня будуть завершині. За словами Криклія, таких рейсів на завтра заплановано 17.

Читайте також: Криклій пригрозив судом авіакомпаніям, які відмовляються повертати українських туристів

"Ми всю інформацію будемо вивішувати на сайті Міністерства інфраструктури, а те що стосується залізничних сполучень - на сайті Укрзалізниці", - додав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня 2020 року Кабінет міністрів заборонив міжміські перевезення та масові заходи по всій Україні.

Так з 18 березня по 3 квітня 2020 року на усій території нашої держави заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському, внутрішньообласному і міжобласному сполученні. Також заборонене перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Читайте також: В Україну з-за кордону повернулися уже 38 літаків з евакуйованими

Згідно з постановою уряду, з 18 березня 2020 року до окремого рішення в Україні заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-