У киянина, який контактував із померлою в Радомишлі, коронавірусу не знайшли

У киянина, який контактував із померлою в Радомишлі, коронавірусу не знайшли

Фото
Укрінформ
Киянин, який контактував з померлою від коронавірусу громадянкою в Радомишлі, доставлений 13 березня до Олександрівської лікарні Києва. Експрес-тест на коронавірус показав негативний результат.

Про це повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін у Facebook.

“13 березня чоловіка було доставлено до Олександрівської лікарні м.Києва з підозрою на інфікування коронавірусом. Експрес-тест показав негативний результат. Наразі пацієнт перебуває в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні, до отримання других результатів аналізів”, - сказав Чечоткін.

У гуртожитку медичної академії в Києві провели дезинфекцію/Фото: Микола Чечоткін, Facebook

За його словами, у суботу, 14 березня, задля недопущення розповсюдження інфекційних захворювань, працівники відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м.Києві провели дезінфекційні заходи у гуртожитку медичної академії по вул. Дашавська, що у Солом'янському районі столиці.

Заходи проводились у зв'язку тим, що там проживає чоловік 2001 року народження, який в період з 5 по 10 березня контактував з родичами померлої від коронавірусу громадянки в м. Радомишль.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Радомишль на Житомирщині без присутності родичів поховали 71-річну жінку, яка 13 березня померла від коронавірусу.

Читайте також: У Радомишлі жінку, яка померла від коронавірусу, поховали без присутності родичів

У жінки раніше, після повернення з Польщі, діагностували коронавірус.

Наразі в Україні є трьох офіційно підтверджені випадки коронавірусу, окрім Житомирщини цю хворобу діагностували у двох людей у Чернівцях.

Станом на ранок суботи, 14 березня, у світі підтверджено 145 377 випадків коронавірусу. Найбільша кількість заражених – у Китаї (80 973), Італії (17 660), Ірані (11 364), Південній Кореї (8 086), Іспанії (5 232). Зафіксовано 5 429 смертей від коронавірусної хвороби. Одужали 71 715 людей.

Фото: Микола Чечоткін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-