МКМС співпрацюватиме з Національним українським молодіжним об’єднанням

МКМС співпрацюватиме з Національним українським молодіжним об’єднанням

Укрінформ
Керівництво Міністерства культури молоді та спорту України підписало меморандум з громадською спілкою “Національне українське молодіжне об’єднання”.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

“Міністр Володимир Бородянський підкреслив, що співпраця з об’єднанням молодіжних громадських організацій, що мають розгалужену мережу дієвих осередків в усіх областях України, допоможе забезпечити представництво та участь молоді в суспільному житті України та світу, а також сприятиме формуванню ефективної відкритої молодіжної політики держави”, - йдеться у повідомленні.

МКМС та Національне українське молодіжне об’єднання підписали меморандум про співпрацю / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Предметом меморандуму є стратегічна співпраця з метою формування та реалізації державної політики у молодіжній сфері. Міністерство як засновник державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр» залучатиме Національне молодіжне об’єднання до розроблення стратегії розвитку та визначення пріоритетної діяльності Всеукраїнського молодіжного центру.

Також сторони домовилися взаємодіяти у сфері національно-патріотичного виховання та розвитку громадянської освіти.

Читайте також: МКМС закликає до обговорення проєкту фахового мистецького коледжу

До спілки «Національне українське молодіжне об’єднання» входять: Національна скаутська організація України “Пласт”, Українська асоціація студентів (член Європейського союзу студентів), Фундація Регіональних Ініціатив, Національний Альянс, Асоціація молодіжних центрів України, Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Українська академія лідерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-