Кабмін планує інвестувати понад 3 мільярди в безпеку на дорогах

Кабмін планує інвестувати понад 3 мільярди в безпеку на дорогах

Укрінформ
У проєкті Держбюджету-2020 передбачено 3,17 млрд грн на здійснення заходів з безпеки дорожнього руху, які сприятимуть зменшенню смертності на українських дорогах.
Про це заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час презентації для журналістів та громадськості підготовленого до другого читання проєкту Державного бюджету України на 2020 рік 5 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми маємо намір серйозно інвестувати в безпеку дорожнього руху, для того щоб смертність на дорогах зменшилась”, - зауважив Гончарук.

Він підкреслив, що смертність на дорогах завдає “шаленої шкоди” українській економіці, адже країна втрачає велику кількість людей.

Так у проєкті Державного бюджету-2020 уряд передбачив 3,17 мільярдів гривень на заходи з безпеки дорожнього руху, що у 2 рази більше, ніж було передбачено на цей рік.

Читайте також: Бюджет-2020: Гончарук анонсував рекордну суму на будівництво доріг

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів України 3 листопада 2019 року на позачерговому засіданні ухвалив проєкт державного бюджету України на 2020 рік до другого читання у Верховній Раді.

У проєкті Держбюджету-2020 до першого читання було передбачено 3,2 мільярда гривень на заходи з безпеки дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-