З ліцензіями

З ліцензіями "112 Україна" має розбиратися оновлена Нацрада — Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зазначив, що питанням ліцензій для телеканалів, що ретранслюють "112 Україна", і самого "112 каналу" має розібратися оновлена Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів у рамках пресмарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми повинні перезавантажити Нацраду і хай вони без мене дивляться на це питання, розглядають, доводять разом із вами: праві ви чи не праві. Навіщо мені втручатися в цю ситуацію? .. Новий склад Нацради повинен чесно розглянути це питання. Я не буду на них впливати. От ви що хочете, те й на мене кажете. Скажіть: я хоч раз дзвонив вам? Ні. Я хоч раз дзвонив до ваших власників? Ні. Чимось погрожував якомусь журналісту? Ні. Щось я погане сказав про вас, про редакційну політику вашого каналу? Ви про мене казали все, що захочете, а я на вас якось впливав?", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Раді рекомендують створити ТСК для перевірки зміни власників “телеканалів Медведчука”

При цьому він заявив, що телеканал "112 Україна" добре має знати, за що йому погрожували відібрати ліцензію. "Але ж ви знаєте, чому вам завжди погрожували відібрати ліцензію? Ви ж це знаєте. Ви ж "112 канал", у вас же власник Медведчук? Козак? Козак-Медведчук - одна історія. Пан Медведчук, який має не проукраїнську позицію, є вашим власником? От в нашій партії ("Слуга народу" - ред.) немає власників телеканалів, а у однієї партії ("Опозиційна платформа - За життя" - ред.) є власники телеканалів", - заявив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення не продовжувати строку ліцензії п'яти регіональним телеканалам, що ретранслюють "112 Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-