Епіфаній порівняв Конституцію з Біблією

Епіфаній порівняв Конституцію з Біблією

Укрінформ
Так само, як християни керуються у житті законом Божим - Біблією, громадяни країни мають дотримуватися Основного закону держави – Конституції.
Про це у Facebook написав глава Православної церкви України митрополит Епіфаній у своєму привітанні з Днем Конституції.

“Дорогі брати і сестри! Вітаю Вас із Днем Конституції України. Ми як християни керуємося у житті законом Божим – Біблією, а як громадяни своєї країни дотримуємося Основного закону держави – Конституції”, - написав митрополит.

Він також нагадав, що у преамбулі Основного закону “йдеться про те, що Верховна Рада України ухвалила її від імені українського народу, усвідомлюючи відповідальність перед Богом. Цю відповідальність за справедливість, рівність та розвиток незалежної демократичної держави несе кожний громадянин України, адже коли хтось не дотримується Божих заповідей, то руйнує свою душу, а якщо зневажає закони державні – шкодить власній країні”.

Читайте також: Порошенко: Українська Конституція - одна з найдемократичніших у світі

Глава Православної церкви України побажав усім шанувати права та свободи, “які надані нам Господом та гарантовані Конституцією. Творімо щасливе майбутнє у правовій державі разом, із Божою допомогою!”, - закликав Епіфаній.

Як відомо, сьогодні Україна відзначає День Конституції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-