Мінохорони здоров'я України і США готують меморандум про співробітництво

Мінохорони здоров'я України і США готують меморандум про співробітництво

Укрінформ
Міністерства охорони здоров'я України і Сполучених Штатів готують до підписання меморандум про співпрацю у сфері лікування та запобігання важким хворобам.

Про це йшлося під час зустрічі в Вашингтоні у четвер глав відомств двох країн – Уляни Супрун і Алекса Азара, повідомили в Посольстві України в США.

"Обговорені питання двосторонньої співпраці та, зокрема, перспективи укладання Меморандуму про співробітництво між Міністерством охорони здоров'я України та Міністерством охорони здоров'я й соціальних служб США. Передбачається, що Меморандум створить додаткове підґрунтя для розширення співпраці з питань лікування та запобігання онкологічним захворюванням, клінічних та наукових досліджень у сфері онкології, у справах загальної вакцинації та вакцинації для профілактики папіломавірусу", - зазначили в українській дипустанові.

Читайте також: МОЗ закликає західні області посилити заходи протидії кору

Крім того, Уляна Супрун поінформувала американських колег про хід медичної реформи в Україні, заходи з контролю епідеміологічної обстановки в країні, а також актуальні проблеми соціально-медичної сфери.

Міністр Алекс Азар висловив підтримку реформ медичної сфери в Україні. Крім того, він підкреслив готовність американської сторони надати консультаційну та методологічну допомогу.

Фото: Посольства України в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-