Божок задекларував 742 тисячі доходу за минулий рік

Божок задекларував 742 тисячі доходу за минулий рік

Укрінформ
Звільнений у березні з посади голови Служби зовнішньої розвідки Єгор Божок задекларував 742 тис. 108 грн зарплати за 2018 рік і право на користування квартирою у Києві.

Про це йдеться у декларації екс-голови СЗР за минулий рік, який зараз на посаді заступника міністра закордонних справ, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, у розділі "джерело доходу" Божок вказав 742 тис. 108 грн зарплати у СЗР за минулий рік, а його дружина Галина Павлик отримала 10 тис. 320 грн соцдопомоги у зв'язку з народженням дитини.

У розділі "грошові активи" Божок зазначив, що має 20 тис. євро, 15 тис. доларів і 500 тис. грн готівки. Водночас його дружина зберігає готівкою 500 тис. грн і 5 тис. доларів.

У розділі "об'єкти нерухомості" йдеться, що у нього у спільній власності з дружиною є квартира площею 86,2 кв м у селі Чайки Києво-Святошинського району, яка була куплена за 1 млн 465 тис. грн у 2016 році.

Також посадовець вказав, що має у спільній власності житловий будинок площею 65 кв м і земельну ділянку площею 628 кв м у селі Іркліїв Черкаської області.

Окрім цього, у вересні 2018 року Божок отримав у користування квартиру в Києві.

У розділі "об'єкти незавершеного будівництва" він вказав, що дружині належить недобудована квартира площею 62,8 кв м у Києві. Сам екс-голова СЗР має недобудоване офісне приміщення у столиці площею 64,25 кв м.

Також Божок має автомобіль марки Volkswagen Passat, який придбав у 2017 році за 406 тис. 446 грн.

Читайте також: Директор ДБР задекларував майже мільйон зарплати і нове авто дружини

Як повідомлялося, 13 березня президент своїм указом звільнив Єгора Божка з посади голови Служби зовнішньої розвідки України. Того ж дня розпорядженням Кабміну він був призначений заступником міністра закордонних справ.

Головою СЗР Божок працював з вересня 2017 року. Згідно з законодавством, декларація голови СЗР є засекреченою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-