В Укрінформі проходить тренінг для держслужбовців з використання цифрових інструментів

В Укрінформі проходить тренінг для держслужбовців з використання цифрових інструментів

Укрінформ
У приміщенні Укрінформу проходить тренінг “Використання цифрових інструментів у роботі держслужбовців”, організований Міністерством інформаційної політики України (МІП) спільно з Google Україна та Національною академією державного управління при Президентові України.

Як повідомила завідувач сектору з питань європейської інтеграції МІП Людмила Василенко під час вступного слова, це вже не перший подібний тренінг.

Вона нагадала, що в лютому цього року проводили онлайн-тренінг для освітян.

“Цього разу ми вирішили, що для державних службовців використання цифрових інструментів Google також буде надзвичайно корисним і доречним. І судячи з наших онлайн-реєстрацій, ми вдячні, що більшість державних службовців, особливо в регіонах, дуже зацікавлені в тому, щоб пройти такі тренінги”, - розповіла Василенко.

Вона також наголосила, що цифрова компетенція, цифрова грамотність визнані Європейським Союзом і Радою Європи одним із пріоритетів.

Загалом, як повідомили організатори, на участь у заході зареєструвалися близько 60 державних службовців.

Перед початком тренінгу завідувач кафедри інформаційної політики та цифрових технологій НАДУ Олександр Карпенко розповів, що кожного року в стінах НАДУ проводяться тренінги з усталеною назвою “Цифрові технології Google в роботі державних службовців”.

Також, представляючи тренера, він наголосив, що “незмінним, найкращим тренером від Google є пані Антоніна Букач - найсертифікованіший і найпочесніший тренер Google в Україні, який одержав дуже багато ліцензій та пошани”.

Читайте також: У Києві відкрили тренінг для працівників інклюзивно-ресурсних центрів

Загалом тренінг триватиме близько трьох годин і складатиметься з двох частин: використання цифрових інструментів Google в професійній діяльності та можливості використання брендбуку «UkraineNow» у роботі державних службовців.

Окрім того, під час майстер-класу на сторінці Укрінформу буде забезпечено онлайн-трансляцію, щоб всі охочі змогли дистанційно долучитися до заходу.

Глядачі, які успішно пройдуть онлайн або офлайн навчання, отримають сертифікат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-