Уряд зробив іще один крок до створення реєстру ветеранів війни

Уряд зробив іще один крок до створення реєстру ветеранів війни

Укрінформ
Кабмін схвалив пропозицію про план організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону від 7 лютого 2019 року “Про внесення зміни до статті Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соцзахисту” щодо Єдиного держреєстру ветеранів війни.

Таке рішення було прийняте на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У цьому плані передбачено порядок створення, ведення, доступу до відомостей Єдиного державного реєстру та їх використання, порядок одержання інформації з інших реєстрів та інформаційних баз даних щодо фізичних осіб для внесення до Єдиного реєстру. Також забезпечення перегляду іншими міністерствами та центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність із цим Законом”, - прокоментувала міністр у справах ветеранів Ірина Фріз це рішення у Facebook.

Читайте також: Фріз затвердила склад Громадської ради при Мінветеранів

У плані наведено перелік відомств, на які покладено відповідальність за реалізацію цього плану: Мінветеранів, Мінсоцполітики, Міноборони, МВС, Мінекономрозвитку, Мінфін, Мін'юст, Адміністрація Держспецзв'язку, Державна служба у справах ветеранів війни та учасників АТО.

План має бути схвалений відповідними установами до 25 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-