Побиття активіста: Вілкул теж вніс заставу за поліцейського Мельникова

Побиття активіста: Вілкул теж вніс заставу за поліцейського Мельникова

Укрінформ
Кандидат у президенти України від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул заявив, що він вніс заставу в 115 тисяч гривень за підозрюваного у побитті активіста поліцейського Василя Мельникова.

Про це сам Вілкул повідомив у Facebook.

"Я вніс 115 тис грн застави за поліцейського Василя Мельникова", - заявив Вілкул.

Він висловив сподівання, що суд розбереться в усіх нюансах інциденту, а поліцейський, з яким, за словами Вілкула, він не знайомий, "зможе заявити свою позицію і право на захист, перебуваючи на волі, а не в тюрмі під тиском".

Як повідомляв Укрінформ, раніше 13 лютого кандидат у Президенти України Ілля Кива заявив, що вніс 115 тис. грн застави за підозрюваного в побитті активіста поліцейського Василя Мельникова, і розмістив відповідне відео у Facebook.

12 лютого Печерський райсуд Києва обрав підозрюваному в побитті активіста поліцейському Василю Мельникову запобіжний захід - тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 115 тис. грн.

Читайте також: "Своїх не кидаємо": Кива вніс заставу за поліцейського, який побив активіста

Зіткнення між співробітниками загону спеціального призначення поліції і групою активістів, які прибули на підтримку раніше затриманих учасників акції "Хто замовив Катю Гандзюк?", сталося 9 лютого біля Подільського райуправління поліції.

10 лютого глава поліції Києва Андрій Крищенко вибачився за дії поліцейських. За його словами, стосовно співробітників правоохоронних органів буде проведено службове розслідування.

12 лютого слідчі ДБР повідомили співробітнику поліції про підозру в застосуванні насильства до одного з активістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-