Пільгові квитки онлайн: в Укрзалізниці пояснили, хто може купити

Пільгові квитки онлайн: в Укрзалізниці пояснили, хто може купити

Укрінформ
В Укрзалізниці пояснили, що пільгові квитки онлайн не зможуть придбати особи з інвалідністю, якщо їх дані не занесені до електронного реєстру Міністерства соціальної політики.

Про це розповіла директор з питань інформаційних технологій АТ «Укрзалізниця» Світлана Каткова, повідомляється на сайті "Магістраль".

"Намагаючися скористатися новою послугою купівлі пільгових квитків для людей з інвалідністю, частина пасажирів може отримувати відмову. Проте ця проблема пов’язана не з роботою сайту. Складнощі виникають через те, що інформація про пільги, надані даним особам, ще не внесена до електронного реєстру Міністерства соціальної політики", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Потяги курсують за графіком, незважаючи на снігопади - Укрзалізниця

За словами Каткової, якщо програма не знаходить у базі інформацію про пільговика, який хоче придбати квитки онлайн, то на екрані з’являється текст, в якому, згідно з роз’ясненням, наданим Міністерством соціальної політики, людині радять звернутися до місцевого органу соціального захисту для того, щоб занести свої дані в базу. "Після цього вона вже зможе безперешкодно користуватися пільгою, що надає їй держава», — запевнили в Укрзалізниці.

Як повідомляв Укрінформ, послуга з онлайнпродажу пільгових квитків пасажирам з інвалідністю була запущена 17 січня нинішнього року і наразі працює у тестовому режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-