Потяги курсують за графіком, незважаючи на снігопади - Укрзалізниця

Потяги курсують за графіком, незважаючи на снігопади - Укрзалізниця

Укрінформ
Ускладнені погодні умови через снігопади і хурделиці не вплинули на рух поїздів, залізниця працює у штатному режимі.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Незважаючи на снігопади та хурделиці на території України, залізниця працює в штатному режимі. Залізничники продовжують очищувати від снігу інфраструктуру, ситуація з рухом пасажирських та вантажних поїздів повністю контрольована", - йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці зазначили, що за минулу добу залізничники вивезли з об’єктів інфраструктури близько 34 тис. м³ снігу, очистили понад 4,5 тис. стрілочних переводів та 129 пасажирських платформ.

На станціях, платформах та коліях Укрзалізниці загалом працювали майже 3 тис. залізничників, була задіяна спецтехніка – 46 колійних машин та 3 снігові поїзди. Робота не припинялася і вночі.

Читайте також: Торік Укрзалізниця відремонтувала колій найбільше за останні 5 років - Кравцов

Укрзалізниця закликає пасажирів бути обережними на об’єктах залізничної інфраструктури, виконувати правила поведінки на вокзалах і станціях та уважно слухати оголошення на вокзалах, адже в разі значного погіршення погодних умов можливі затримки поїздів. Також необхідно брати до уваги прогноз погоди під час планування подорожей та організації трансферу до вокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-