Cуд продовжив термін розслідування замаху на євромайданівця Михайлика

Cуд продовжив термін розслідування замаху на євромайданівця Михайлика

Укрінформ
Київський райсуд Одеси задовольнив клопотання прокуратури і продовжив до 4 місяців строк досудового розслідування замаху на учасника одеського Євромайдану - нинішнього лідера одеського осередку партії "Сила людей" Олега Михайлика.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"До Київського райсуду Одеси надійшло клопотання про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння замаху на вбивство одеського активіста Михайлика. Розглянувши клопотання, слідчий суддя продовжив строк розслідування до 4 місяців - до 24 січня 2019 року", - зазначили в суді.

За версією слідства, 22 вересня, близько 21 год., трьоє підозрюваних іноземців, діючи за попередньою змовою, скоїли закінчений замах на умисне вбивство громадського діяча. Зокрема, на вул. Осипова в Одесі було здійснено постріл у потерпілого з невстановленої вогнепальної зброї. Будучи впевненими, що чоловіка вбито, підозрювані зникли з місця злочину в невідомому напрямку.

Внаслідок вказаних дій потерпілий отримав проникаюче вогнепальне поранення, але, на щастя, залишився живим.

Читайте також: Суд розсекретив мобільні номери у справі Михайлика — активіст

На думку Михайлика, троє громадян Грузії, яких заарештували за підозрою у скоєнні нападу, можуть бути до нього непричетними, а замовник може бути пов'язаний з міською владою. "Я б дуже хотів, щоб знайшли справжніх замовників, щоб напади не повторювалися... Один із таких нападів може стати детонатором і підірвати й так не надто простий регіон – Одесу. Але, аналізуючи роботу правоохоронців, з якими я неодноразово зіштовхувався, на жаль, не дуже вірю, що замовників зможуть або захочуть встановити", - зазначив Михайлик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-