Суд розсекретив мобільні номери у справі Михайлика — активіст

Суд розсекретив мобільні номери у справі Михайлика — активіст

Укрінформ
Суд Одеси дозволив перевірку всіх номерів  телефону активіста Олега Михайлика, на якого скоїли замах. У загальному доступі виявилося 702 номери, які належать, зокрема, громадським активістам і журналістам.

Про повідомив одеський активіст Григорій Козьма у Facebook.

«Ви є в телефонній книзі у Олега Михайлика? Тоді ви потрапили в ухвалу Київського суду Одеси, якою надано доступ до деяких даних вашого телефону, ІМЕІ, маршрути, локації», — написав Козьма.

Всього у переліку виявилося 702 номери телефонів.

Як повідомлялося, увечері 22 вересня в Одесі стріляли у громадського діяча Олега Михайлика. Куля пробила йому легеню - він пережив клінічну смерть. Через кілька днів поліція затримала трьох громадян Грузії, які підозрюються в здійсненні замаху.

За фактом нападу було порушено кримінальну справу за ознаками ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Для розслідування нападу на Михайлика створили посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли також співробітники СБУ.

Читайте також: Суд залишив під вартою підозрюваних у замаху на Михайлика

Генпрокурор Юрій Луценко 24 вересня повідомив, що провів нараду з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і проведуть в Одесі координаційну нараду з питань протидії злочинності, в тому числі активізації розслідувань фактів нападів на громадських активістів. Така нарада відбудеться 11 жовтня в Одеській облпрокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-