Боротьба з корупцією: у Міноборони діє три програми НАТО

Боротьба з корупцією: у Міноборони діє три програми НАТО

Укрінформ
За навчальною програмою Transparency International у 2018 році підготовлено 753 особи керівного складу структурних підрозділів Міноборони та Генштабу, а антикорупційні заходи виконуються за трьома програмами.

Про це повідомив заступник начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України Станіслав Коношук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У Міністерстві оборони організовано виконання антикорупційних заходів за трьома міжнародними програмами НАТО. За допомогою Міноборони Королівства Норвегія триває розробка проекту щодо зниження ризиків корупції в системі управління персоналом МО України... Формування доброчесності здійснюється за сприяння оборонного відомства Великої Британії", - зазначив Коношук.

Читайте також: З початку року спіймали на корупції 50 військових - Міноборони

За його словами, на базі Національного університету оборони за навчальною програмою Transparency International у поточному році підготовлено 753 особи керівного складу структурних підрозділів МО та Генштабу.

Наразі розробляється онлайн курс для дистанційного навчання за програмою Вищих академічних курсів з питань запобігання корупції, повідомив Коношук.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-