Що таке Томос, знають менше третини українців

Що таке Томос, знають менше третини українців

Опитування
Укрінформ
Менше третини громадян України знають, що таке Томос. 

Про це свідчать результати соціологічного опитування КМІС, проведеного на замовлення "Детектора медіа" з 28 серпня по 24 вересня 2018 року у 109 населених пунктах України і презентованого у п'ятницю в Укрінформі.

"Слово Томос за останні півроку стало загальновживаним, тому респондентам ставилося запитання, що таке Томос. Насправді, зараз 28,5% людей говорять, що вони знають, а інші чесно визнають, що вони не знають, що означає це поняття", - сказав заступник директора КМІСу Антон Грушецький, презентуючи дані дослідження.

За його словами, 71,5% респондентів не знають або їм важко сказати, що означає Томос.

Читайте також: Українська православна церква гідна статусу патріархату — Зоря

Дослідження на тему "Ефективність державної політики у сфері інформаційної безпеки напередодні виборів" провів КМІС на замовлення ГО "Детектор медіа" з 28 серпня по 24 вересня 2018 року. Воно проводилося у 109 населених пунктах у всіх областях України, окрім Автономної Республіки Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилися тільки на територіях, що контролюються Україною. Дослідження здійснювалось за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Максимальна похибка для більшості показників не перевищує 3,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-