Омелян запустив кампанію проти “гонщиків” на дорогах

Омелян запустив кампанію проти “гонщиків” на дорогах

Фото
Укрінформ
Міністерство інфраструктури спільно з проектом, що фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні», розпочинає інформаційну кампанію з безпеки дорожнього руху «Віч-на-віч».

Про це на брифінгу заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми з проектом, що фінансується ЄІБ, «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні», розпочинаємо інформаційну кампанію з безпеки дорожнього руху з фокусуванням на контролі швидкості. Вона буде проводитися у Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Харківській, Хмельницькій, Херсонській областях та містах Києві і Одесі”, - сказав Омелян.

За його словами, метою заходу є інформування про прямі вигоди для українського суспільства та подальший вплив нещодавно затвердженої Стратегії та Плану заходів з підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року та про діяльність проекту з підвищення обізнаності щодо заходів безпеки дорожнього руху, які можуть врятувати життя людей та захистити суспільство від негативного впливу дорожньо-транспортних пригод в Україні.

Читайте також: Омелян сказав, куди можна "перекинути" поїзди з російського напрямку

"Ми хочемо привернути увагу учасників дорожнього руху до проблеми перевищення швидкості, адже саме вона є одним з основних факторів ризику, який сприяє підвищенню кількості ДТП. Люди повинні знати, що перевищення швидкості має наслідки для водіїв, пасажирів, пішоходів та велосипедистів”, - наголосив міністр.

Інформаційна кампанія з безпеки дорожнього руху "ВІЧ-НА-ВІЧ"/ Фото: Юлія Овсяннікова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-