СБУ оголосило про підозру строковикам, які торгували наркотиками і зброєю

СБУ оголосило про підозру строковикам, які торгували наркотиками і зброєю

Фото
Укрінформ
Двом військовослужбовцям строкової служби та їх спільнику оголошено про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотиків і боєприпасів.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Двом військовослужбовцям строкової служби та їх спільнику, викритим співробітниками Служби безпеки України на незаконному зберіганні та збуті наркотиків і боєприпасів, оголошено про підозру в скоєнні злочину. Правоохоронці встановили, що двоє рядових однієї з військових частин закуповували в Києві у наркоділка психотропні речовини оптовими партіями. Отриманий "товар" зловмисники збували наркозалежним громадянам", - йдеться у повідомленні.

CБУ оголосило про підозру строковикам, викритим на збуті наркотиків і боєприпасів

Зазначається, що оперативники спецслужби затримали в столиці одного із зловмисників та його спільника під час збуту 50 грамів амфетаміну. Третього фігуранта справи затримано за місцем проходження служби.

Під час санкціонованих слідчих дій у помешканнях та автомобілях затриманих правоохоронці виявили понад півкілограма наркотичних засобів та психотропних речовин, пістолет Макарова у розібраному стані, понад 100 набоїв різного калібру та 5 запалів для ручних гранат.

Читайте також: На Чернігівщині викрили адміністратора антиукраїнських спільнот

Трьом фігурантам справи оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 та ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Затримання зловмисників відбулося у співпраці з військовою прокуратурою та поліцією.

Фото прес-центру СБ України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-