Руслана стала партнером Держенергоефективності у просуванні ідей

Руслана стала партнером Держенергоефективності у просуванні ідей "чистої" енергії

Фото
Укрінформ
Держагентство з енергоефективності і енергозбереження та співачка Руслана Лижичко підписали Меморандум про партнерство у просуванні ідей "чистої" енергії.

Про це повідомляє управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності.

"Голова Держенергоефективності Сергій Савчук із відомою українською співачкою, активною громадською діячкою Русланою Лижичко підписали Меморандум про партнерство щодо широкої популяризації переваг переходу на відновлювані джерела енергії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в агентстві, Руслана давно підтримує ідеї енергоефективності та використання «чистої» енергії, власним прикладом демонструє, що розумно споживати енергію цілком реально: її будинок оснащено вітровими установками, сонячними панелями та геліоколекторами. Вона неодноразово була почесною гостею на кількох потужних бізнес-форумах, які проводило Держенергоефективності.

«Також важливо, що Руслана заснувала партнерство з нашими партнерами: Міністерством закордонних справ України, Комітетом ВР ПЕК, Укргазбанком... Держенергоефективності, у свою чергу, плідно працює у цій сфері. Ми оновлюємо законодавство, створюємо стимули, залучаємо іноземний досвід, співпрацюємо із міжнародними організаціями, фінансовими установами», - зазначив Савчук.

Читайте також: Фестиваль у Батурині Руслана присвятила “чистій” енергії

Підкреслюють, що у співпраці з МЗС України та Комітетом ВРУ ПЕК Агентство розробило, а Парламент прийняв Закон України щодо вступу України до Міжнародного агентства з відновлюваної енергетики IRENA. Укргазбанк спільно з IFC успішно надає фінансування численним «зеленим» проектам на вітчизняному ринку.

Як повідомляв Укрінформ, фестиваль "Батурин. Ренесанс Незалежності", який 23 серпня увечері пройшов біля палацу гетьмана Кирила Розумовського в заповіднику "Гетьманська столиця", співачка Руслана присвятила "чистій" енергії. Цій темі присвячений і новий музичний альбом співачки.

22 серпня Міністерство закордонних справ України та Офіс Амбасадора відновлюваної енергії Руслани Лижичко підписали Меморандум про співпрацю у сфері просування альтернативної енергетики в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-