Нацрада уп'яте не зібралася через відсутність кворуму

Нацрада уп'яте не зібралася через відсутність кворуму

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення уп'яте не змогла провести засідання через відсутність кворуму.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Порядок денний опублікований. Як і говорили у своїй заяві члени Нацради, вони готові змінити порядок денний для того, щоб розблокувати питання проведення засідання і розглянути питання продовження цифрових ліцензій і переведення країни на "цифру". Особливо важливим для мене є перехід на цифру, бо це і міжнародна справа, і звільнення частот для радіомовлення, які ми можемо поставити для зони ООС, в обласних центрах і розблокувати можливість розширення мереж і мобільного інтернету. Але, на жаль, вчора наші намагання зробити так, щоб кворум відбувся, не призвели до успіху: двоє членів Нацради - Ольга Герасим'юк і Олег Черниш - повідомили, що вони не будуть на засіданні, але при цьому не надали офіційних заяв, які б стали підставою для скасування засідання... Ми чекали до 11:00, але їх немає, тому сьогодні засідання не буде", - сказав голова Нацради Юрій Артеменко.

Водночас заступник голови Нацради Уляна Фещук уточнила, що наступного тижня відбудеться відразу два засідання - у вівторок і четвер, під час одного з яких розглядатиметься заява на звільнення першого заступника голови Нацради Ольги Герасим'юк.

Читайте також: Герасим’юк звільняється з посади заступника голови Нацради

Як повідомлялося, у середу, активісти всеукраїнської мережі "Вільні люди" пікетували приміщення Нацради з питань телебачення і радіомовлення, вимагаючи відмовити телеканалу "Інтер" у продовженні ліцензії. Відповідне питання щодо ліцензії було внесено у порядок денний засідання регулятора 27 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-