Кваліфікацію ВККСУ пройшли ще 14 суддів

Кваліфікацію ВККСУ пройшли ще 14 суддів

Укрінформ
За результатами кваліфікаційного оцінювання у середу ВККСУ визнала такими, що відповідають займаній посаді, 14 суддів місцевих та апеляційних судів із 32.

Відповідне рішення було ухвалене комісією на засіданні 23 травня, інформує прес-служба ВККСУ

Як зазначається, на засіданні колегій ВККСУ 23 травня 2018 року проводилися співбесіди та визначалися результати кваліфікаційного оцінювання 32 суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді. 

За результатами кваліфікаційного оцінювання 14 суддів визнані такими, що відповідають займаній посаді, повідомляють у ВККСУ.

Окрім того, суддя Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області Андрій Живоглядов, суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Руслан Іваницький, суддя Черкаського окружного адміністративного суду Тамара Новікова (Новікова-Кириченко) визнані такими, що не відповідають займаній посаді. 

На засіданні днем раніше ВККСУ за результатами кваліфоцінювання визнала такими, що відповідають займаній посаді 29 суддів із 42. 

Читайте також: ВККС пояснила, чому судді провалюють "кваліфікацію"

Із результатами кваліфіоцінювання можна ознайомитися на сайті ВККСУ.

Як повідомлялося, рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 20 жовтня 2017 року призначено проведення оцінювання на відповідність займаній посаді 999 суддів місцевих та апеляційних судів. На сьогодні процедура оцінювання триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-