Організатором нападу на

Організатором нападу на "кіборга" є громадянин Росії - СБУ

Укрінформ
Організатором нападу у Києві на учасника бойових дій Дмитра Іващенка (позивний "Вербич"), який захищав Донецький аеропорт, є громадянин Росії.

Про це повідомили у прес-центрі СБ України.

"Правоохоронці задокументували, що 2 травня цього року група зловмисників здійснила напад на учасника АТО – захисника Донецького аеропорту, який отримав, зокрема ножове поранення. Встановлено, що більшість  нападників виїхала до Харкова, де за інформацією СБУ була затримана працівниками поліції", - сказано в повідомленні.

Оперативники спецслужби також задокументували, що організатором нападу на "кіборга" є громадянин Росії, який покинув територію України 4 травня та переховується у Польщі.

Всі фігуранти справи встановлені та для проведення невідкладних слідчих дій будуть доставлені до Києва.

Досудове слідство триває.

Читайте також: У Харкові затримали підозрюваних у нападі на "кіборга" - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня у центрі Києва невідомі напали на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Іващенка (Вербича). За даними поліції, напад скоїли троє хлопців та двоє дівчат, які були одягнені у маски. Вони накинулися на військового з ножем, внаслідок чого він отримав колото-різане поранення в спину.

Поліція Києва за фактом нападу відкрила кримінальне провадження.

ЗМІ повідомляли, що 6 травня у Харкові співробітники СБУ затримали групу молодих людей, які підозрюються у побитті Іващенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-