НАЗК розгляне звернення НАБУ щодо перевірки декларації Корчак

НАЗК розгляне звернення НАБУ щодо перевірки декларації Корчак

Укрінформ
Нацагентство з питань запобігання корупції розгляне на засіданні 13 квітня звернення НАБУ щодо перевірки декларації колишнього голови НАЗК Наталії Корчак.

Про це йдеться в повідомленні НАЗК.

"Сьогодні, 11 квітня 2018 року, проект відповідних рішень з належним службовим візуванням було включено до проекту порядку денного чергового засідання Національного агентства, яке відбудеться 13 квітня", - зазначають в агентстві.

Як поінформували у відомстві, НАБУ у листі від 20 березня звернулося до НАЗК щодо проведення повної перевірки декларації Корчак.

"Відповідно до положень Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачено 15 робочих днів на розгляд та підготовку проекту рішення щодо звернення", - підкреслили в агентстві.

Читайте також: Суд розгляне позов НАЗК до “викривачки” Соломатіної 12 квітня

При цьому у НАЗК назвали "абсолютно безпідставним" поширену деякими ЗМІ інформацію про нібито приховування факту офіційного звернення НАБУ щодо перевірки декларації Корчак.

Як повідомлялося, 28 березня новим головою НАЗК обрано Олександра Мангула. Тоді ж закінчився дворічний термін повноважень Наталії Корчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-