Прем’єр-міністр України привітав співвітчизників з Великоднем

Прем’єр-міністр України привітав співвітчизників з Великоднем

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман від імені Уряду та від себе особисто привітав співвітчизників з Великоднем і побажав мирного неба, любові і злагоди.

"Свято Пасхи наповнює наші серця особливою любов’ю до рідних і близьких нам людей. Цей день символізує перемогу життя над смертю і наше очищення від негідних помислів. Великдень єднає нас у спільних почуттях віри, надії та любові, у прагненні жити краще, здійснювати важливі для всіх нас вчинки", - говориться у привітанні, текст якого розміщено на Урядовому порталі.

Щороку наша країна невпинно змінюється, і Великдень надихає всіх нас на нові звершення. Українці завжди були непохитними у прагненні побудувати суспільство злагоди, в якому кожен має можливість для самореалізації і відчуває підтримку і турботу навколишніх людей. Турбота про ближнього, увага до людини – ті принципи, на яких стоїть сучасна європейська країна. Наполеглива праця, віра у власні сили, відданість поставленій меті, а головне – єдність та згуртованість дають можливість реалізувати таку державу, - зазначає глава Уряду.

Читайте також: На Софійській площі стартував фестиваль писанок

Гройсман побажав, щоб світло Пасхи надихало всіх нас на добрі справи, а також міцного здоров’я та щастя в особистому житті, добробуту і сімейного затишку. "Нехай над нашою країною завжди буде мирне небо, а у наших домівках панують любов і злагода," – написав Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-