Мін'юст запускає новий напрямок на захист жінок та дітей

Мін'юст запускає новий напрямок на захист жінок та дітей

Укрінформ
Міністерство юстиції в рамках «Я МАЮ ПРАВО!» запускає новий напрямок: захист прав жінок і дітей - протидія домашньому насильству.

Про це йдеться на сторінці Мін'юсту у Facebook.

«Домашнє насильство в Україні досі існує, а за статистикою менше 23% постраждалих звертаються за допомогою. Саме тому Мін'юст в рамках «Я МАЮ ПРАВО!» запускає новий напрямок: захист прав жінок і дітей - протидія домашньому насильству», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, у рамках «Я МАЮ ПРАВО!» буде проводитися масштабна інформаційна кампанія, яка охопить міста та найвіддаленіші населені пункти по всій Україні.

Читайте також: Amnesty вимагає розслідувати напади на маршах за права жінок

За словами народного депутата Ірини Луценко, «Верховна Рада зробила великий крок, прийнявши законопроекти, спрямовані на протидію і запобігання домашньому насильству, але для їхньої реалізації потрібна взаємодія багатьох міністерств і відомств».

Таким чином, зазначається в повідомленні, Міністерство юстиції розпочало співпрацю з Міністерством соціальної політики України, Національною поліцією України, Фондом народонаселення ООН та іншими організаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-