У Бердянську журналіст потрапив до лікарні після побиття

У Бердянську журналіст потрапив до лікарні після побиття

Укрінформ
У Бердянську Запорізької області журналіст Володимир Дьомін п’ятий день перебуває у лікарні після побиття під час виконання ним професійних обов’язків.

Про це повідомляє Національна спілка журналістів України.

За даними НСЖУ, інцидент трапився 1 березня, коли знімальна група місцевого ТРК «Юг» виїхала на зйомку мітингу, що проходив біля водоканалу. 

“Громадські активісти, угледівши журналістів, почали грубо висловлюватися, Потім один з активістів ударив журналіста Володимир Дьоміна в голову”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Справу про газ в обличчя журналіста розслідуватиме СБУ

У коментарі НСЖУ Дьомін поінформував, що зараз перебуває у лікарні, є підозра на закриту черепно-мозкову травму. 

Він зазначив, що після нападу одразу було викликано правоохоронців, адвоката та “швидку”. “Мене госпіталізували, написав заяву, знаю, що вже відкрито кримінальне провадження”, - додав журналіст.

Зазначається, що наразі розслідування справи знаходиться на контролі в прокуратурі. Однак постраждалий має серйозні сумніви, що винних вдасться покарати.

У Національній спілці журналістів України впевнені, що за кожним інцидентом застосування сили журналісти мають писати заяви до Національної поліції та далі здійснювати постійний громадський тиск, аби провадження не закривались.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-