Важливо говорити про опір агресії РФ в окупованому Криму та на Донбасі - Джапарова

Важливо говорити про опір агресії РФ в окупованому Криму та на Донбасі - Джапарова

Укрінформ
Говорити та постійно згадувати про факти опору російській агресії на Донбасі та в Криму - це завдання Міністерства інформаційної політики. 

Про це заявила під час круглого столу в Укрінформі перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

"Сьогодні про опір казати важливо, тому що сьогодні російська пропаганда намагається знову ж переконати світ, що в Криму був "референдум",.. що це люди висловили свою позицію, приєднавши себе до РФ, а на Донбасі були "добровольчі загони" і що там "громадянська війна". Однак жодного слова про те, що тисячі українців були проти цієї дійсності - в російських ЗМІ побачити неможливо", - заявила вона.

Джапарова наголосила, що завдання Міністерства інформаційної політики - це, перш за все, скрізь повідомляти про факти спротиву, розповідати історії людей, які виступили на захист українськості на Донбасі та в Криму.

Читайте також: Путін хоче заморозити, а не вирішити конфлікт на Донбасі - Полторак

5 березня в Україні відзначають як День громадянського спротиву Донбасу російській окупації. В цей день у 2014 році на центральній площі Донецька  зібралася величезна кількість донеччан-патріотів, які вийшли на підтримку єдності України.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-