Місія Orbital: українських льотчиків можуть навчати у Британії

Місія Orbital: українських льотчиків можуть навчати у Британії

Укрінформ
Україна зацікавлена в організації курсів виживання для льотного складу в рамках британської місії Orbital.

Про це заявив начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко під час зустрічі з командувачем Королівських Військово-повітряних сил Великої Британії головним маршалом авіації сером Стефаном Хілльєром, повідомляється на сайті Міноборони. 

"Ми особливо зацікавлені в організації курсів виживання для льотного складу у рамках навчально-тренувальної місії Orbital", - сказав  він.

Також у ході зустрічі сторони обговорили перспективи підготовки українських льотчиків у Королівському коледжі ВПС Великої Британії.

"Практика навчання українських курсантів у наших військових навчальних закладах буде продовжена й у 2018 році", - зазначив Хілльєр.

Окрім цього, обговорювалося питання матеріально-технічної та дорадчої допомоги для оснащення Центру бойового застосування авіації Повітряних сил Збройних сил України та комплексної модернізації окремих аеродромів.

Читайте також: Збройні сили мають найвищий в Україні рівень довіри — Муженко

Сторонами також було відзначено важливість двостороннього співробітництва між повітряними силами обох держав, підтвердженням чого буде візит делегації Повітряних сил ЗСУ до авіабаз Королівських ВПС Великої Британії у 2018 році для вивчення системи льотної підготовки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-