Українець “навозив” кокаїну з Нідерландів на 10 років в’язниці

Українець “навозив” кокаїну з Нідерландів на 10 років в’язниці

Укрінформ
Святошинський районний суд Києва засудив українця до 10 років позбавлення волі за контрабанду кокаїну з Нідерландів.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

“Вироком Святошинського районного суду м. Києва від 19.02.2018 громадянина України засуджено за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів), ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Одесі викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

Зазначається, що цього чоловіка визнано винним у тому, що він за попередньою змовою з особами, у тому числі, які перебували на території Королівства Нідерланди, у листопаді 2013 року здійснив переміщення з території Нідерландів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю кокаїну в особливо великих розмірах, як з метою його подальшого збуту, так і для особистого вживання.

Уточнюється, що чоловікові судом призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією половини майна та наркотичного засобу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-