У НАЗК розподілили повноваження між членами агентства

У НАЗК розподілили повноваження між членами агентства

Укрінформ
У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) затвердили розподіл повноважень між членами агентства у п'ятницю в ході робочого засідання. 

Про це повідомляє прес-служба організації.

"Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення, яким визначило функціональні обов’язки кожного з членів Національного агентства за відповідними напрямами роботи", - йдеться у повідомленні.

Так, голова Національного агентства Корчак Наталія Миколаївна продовжить спрямовувати і координувати діяльність Департаменту з питань запобігання політичній корупції.

Серьогін Олександр Юрійович буде опікуватись Департаментом координації антикорупційної політики.

Скопич Олександр Дмитрович спрямовуватиме роботу Департаменту організації роботи із запобігання та виявлення корупції. 

Обов’язок щодо координації роботи Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції покладено на Мангула Олександра Анатолійовича.

Діяльність Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя буде спрямовувати Патюк Станіслав Станіславович.

Читайте також: НАЗК відповіло Ситнику на закиди щодо перевірки е-декларацій

"Нагадаємо, відповідно до статті 5 Закону України "Про запобігання корупції" НАЗК є колегіальним органом, до складу якого входить 5 членів. Нещодавно Кабінет міністрів України призначив на посади останніх двох членів Національного агентства. Тож, наразі орган продовжить свою роботу у повному складі", - додали в НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-