Луценко обговорив з послом Нідерландів розслідування MH17

Луценко обговорив з послом Нідерландів розслідування MH17

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко обговорив з послом Королівства Нідерландів Едуардом Хуксом розслідування авіакатастрофи малайзійського "Боїнга" рейсу MH17.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Обговорено питання двостороннього співробітництва, у тому числі й під час розслідування авіакатастрофи пасажирського літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній. Іноземною стороною відзначено високий рівень співпраці правоохоронних органів обох країн, а також ключову роль органів прокуратури України у розслідуванні цієї складної справи", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що учасники зустрічі обмінялись думками щодо судової реформи в Україні та висловили своє бачення розвитку цього процесу.

Читайте також: Катастрофа МН17: у ГПУ спростовують намір слідства опублікувати 120 імен

Як відомо, Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, рейс Амстердам - Куала-Лумпур, був збитий на Донбасі неподалік Сніжного Донецької області 17 липня 2014 року. На його борту перебували 298 осіб, всі вони загинули.

Комісія Ради безпеки Нідерландів, яка займалася розслідуванням причин катастрофи лайнера, 13 жовтня 2015 року опублікувала доповідь, у якій говориться, що літак був збитий ракетою класу земля-повітря, випущеною із ЗРК "Бук".

Фото: ГПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-