Російську журналістку-провокаторку не пустять на заходи Порошенка у Давосі

Російську журналістку-провокаторку не пустять на заходи Порошенка у Давосі

Укрінформ
Російську журналістку, яка намагалася влаштувати провокацію проти Президента України  Петра Порошенка під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі, позбавили права перебувати в Конгрес-центрі під час офіційних заходів українського Президента.

Про це  повідомив у Facebook прес-секретар Президента України Святослав Цеголко.

"Новини з Давоса. Організатори Всесвітнього економічного форуму потрактували дії російської преси як провокацію і позбавили учасників учорашнього інциденту права перебувати в Конгрес-центрі під час офіційних заходів українського Президента", - написав Цеголко.

Читайте також: Форум у Давосі: глава МЗС Іспанії знепритомнів під час дебатів

Як повідомляли ЗМІ, 24 січня у швейцарському Давосі на Всесвітньому економічному форумі журналістка у вишиванці з мікрофоном без розпізнавальних знаків вигукнула до Президента України Петра Порошенка запитання: "Навіщо ви ухвалили закон про війну?" Порошенко порадив їй "зняти вишиванку" і зазначив, що відповість на запитання, якщо воно пролунає українською. Коли провокаторка зауважила, що президент України "прекрасно розуміє російську мову", глава держави зауважив, що розуміє і англійську, й інші мови, але на запитання відповідає українською. Подальша розмова була припинена силами охорони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-