Сина миколаївського депутата, підозрюваного у хабарі, відпустили під домашній арешт

Сина миколаївського депутата, підозрюваного у хабарі, відпустили під домашній арешт

Укрінформ
Заводський райсуд міста Миколаєва 25 січня визначив міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту сину заступника голови фракції «Опозиційний блок» у Миколаївській міськраді Ігоря Копійки - Миколі.

Про це йдеться у рішенні суду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Заводський районний суд міста Миколаєва прийняв рішення застосувати до підозрюваного Миколи Копійки міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту до 16 березня 2018 року», - йдеться у рішенні суду.

Читайте також: Суд відпустив главу Держаудиту під особисте зобов’язання

Як повідомляв Укрінформ, Заводський районний суд міста Миколаєва тиждень не міг обрати міру запобіжного заходу заступнику голови фракції «Опозиційний блок» у Миколаївській міській раді Ігорю Копійці та його сину Миколі.

Ввечері 18 січня, коли термін їх затримання скінчився, обоє поскаржилися на погане самопочуття. Їм викликали швидку допомогу і відпустили.

Микола Копійка був затриманий 15 січня у Миколаєві разом зі своїм батьком - заступником голови фракції «Опозиційний блок» міської ради, його помічником та двома керівниками підприємств житлово-комунального господарства за систематичне розкраданням бюджетних коштів. Вони були викриті на передачі хабара у сумі 250 тисяч гривень співробітнику прокуратури.

Ігорю Копійці суд обрав запобіжний захід у виді арешту до 16 березня з можливістю вийти під заставу в 1 млн 57 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-