У Полторака розповіли про пріоритети оборонного держзамовлення

У Полторака розповіли про пріоритети оборонного держзамовлення

Укрінформ
Пріоритетними напрямами державного оборонного замовлення у 2018 році має стати забезпечення Збройних сил України сучасною ракетною та бронетанковою технікою.

Про це сказав речник Міністерства оборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк на брифінгу, посилаючись на засідання РНБО, яке відбулось у середу і де були затверджені "Основні показники Державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пріоритетними напрямами державного оборонного замовлення у 2018 році має стати забезпечення Збройних сил України сучасною ракетною та бронетанковою технікою; засобами радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони; безпілотними авіаційними комплексами та антиснайперськими системами. Зокрема, як повідомив глава держави, цьогоріч буде збільшено кількість протитанкових ракетних комплексів", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: Президент доручив цьогоріч почати виробництво ракетного комплексу “Вільха”

Крім того, члени РНБО України обговорили і підтримали проект закону "Про національну безпеку України".

Цей закон розроблявся у тісній взаємодії з іноземними експертами з метою приведення української законодавчої бази у відповідність до стандартів держав-членів НАТО. Після ухвалення парламентом цей закон має стати основою для розробки та оновлення законодавства у сфері національної безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-