Звільнені з полону, які перебувать у

Звільнені з полону, які перебувать у "Феофанії", забезпечені усім необхідним - Тука

Укрінформ
Волонтери забезпечили усім необхідним звільнених заручників, які перебувають у лікарні "Феофанія". 

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука на своїй сторінці у Facebook.

“Відвідав "Феофанію", де перебувають звільнені з полону. Заїхав в супермаркет, накупив всякого різного: молочку, соки, ковбаси, джеми, фрукти, печиво... Виявляється, волонтери вже всім забезпечили", - написав Тука. 

За його словами, для тих осіб, чий будинок залишився на непідконтрольній Україні території, серед проблем на першому місці - житло, на другому - робота. "Будемо допомагати", - запевнив Тука. 

Як повідомляв Укрінформ, 27 грудня відбувся обмін полоненими. Українській стороні було передано 73 заручники, які перебували в полоні на окупованій частині Донбасу.

Читайте також: Геращенко вірить, що звільнення політв’язнів Кремля розблокують у 2018-ому

За даними заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко, після звільнення, зокрема, 24 колишні заручники-військовослужбовці були доставлені на медичний огляд і реабілітацію у військовий госпіталь, а 41 звільнений (серед них цивільні і військові) - в лікарню "Феофанія". 

Пізніше волонтери заявили, що звільненим заручникам у лікарні "Феофанія" потрібні одяг та засоби гігієни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-